Εστιατόριο στα 30.000 πόδια!

Εστιατόριο στα 30.000 πόδια!

Εάν έχετε την τύχη να ταξιδέψετε με την Turkish Airlines ή με άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα τα gourmet και πλούσια σε γεύση πιάτα που προσφέρονται στους επιβάτες. Για αυτή την πανδαισία γεύσεων ευθύνεται η εταιρεία catering DO & CO.

Είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε σε ένα  από τα δημοσιογραφικά ταξίδια που οργάνωσε η Turkish Airlines με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, για τους συνεργάτες της  στη Θεσσαλονίκη. Εκεί λοιπόν γνωρίσαμε και εμείς την εταιρεία catering που αναλαμβάνει τα γεύματα των πτήσεων,  την DO & CO.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ DO & CO

Πρόκειται για μία εταιρεία Catering υψηλής ποιότητας και πλήρους παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας η οποία δραστηριοποιείται  σε παγκόσμια κλίμακα καθώς συνεργάζεται με τις 60 μεγαλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες σερβίροντας  πιάτα από 30 διαφορετικές κουζίνες, σε 10 χώρες και 3 ηπείρους! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε γεύσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη καθιστώντας έτσι την κάθε πτήση μία μοναδική εμπειρία.

Στα πλαίσια της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Turkish Airlines, το 2007 ιδρύθηκε η θυγατρική της DO & CO, με την επωνυμία Turkish DO & CO. Σήμερα, η εταιρεία κατάφερε να έχει 9 μονάδες εστίασης με την κυριότερη εξ’ αυτών να εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Με τη συνεργασία αυτή, οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν gourmet πιάτα και ιδιαίτερες γεύσεις που καλύπτουν όλων των ειδών τις επιθυμίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το επίπεδο ικανοποίησης του μέσου όρου των επιβατών από 49% να εκτοξευτεί στο 98%.

Είναι απίθανο να ταξιδέψετε με την Turkish Airlines και να μην σας εντυπωσιάσει το πλούσιο μενού που προσαρμόζεται στις επιθυμίες, τις κουλτούρες και τις συνήθειες όλων των επιβατών πάντα με gourmet χαρακτήρα. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται με πολύ όρεξη  από το έμπειρο προσωπικό, και προσαρμόζονται φυσικά στην ώρα και τη διάρκεια της πτήσης. Υπάρχουν επιλογές για όλες τις επιθυμίες, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επιβάτες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι φτάνουν στον προορισμό τους χορτάτοι και πλήρως ικανοποιημένοι!

Στο επόμενο ταξίδι σας λοιπόν, με την Turkish Airlines, αφεθείτε στις γεύσεις που δημιουργούν για εσάς οι έμπειροι Σεφ και απολαύστε τη διαδρομή!

Print Friendly