Προετοιμαζόμαστε για την 82η Δ.Ε.Θ.

Προετοιμαζόμαστε για την 82η Δ.Ε.Θ.

Η Γωνιά Γαστρονομίας συνεπής στο ραντεβού της με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στην 82η ΔΕΘ από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Φέτος η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα είναι διαφορετική, δυναμικότερη, πλουσιότερη και…Άπω Ανατολίτικη.
Για αυτή τη χρονιά τιμώμενη χώρα, η Κίνα, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κεντρικότερο και μεγαλύτερο περίπτερο των εγκαταστάσεων, το περίπτερο 13 και αναμένουμε να δούμε πολλά από την παρουσία της!

Η Γωνιά Γαστρονομίας, σαν καλή οικοδεσπότισσα, παραχώρησε το χώρο στο περίπτερο 13 και η ίδια θα στεγαστεί στο περίπτερο 4 και στον αύλειο χώρο του PALE DE SPORT.

Έχουμε φέτος όλο το περίπτερο δικό μας και ένα μεγάλο αύλειο χώρο για εκδηλώσεις, πωλήσεις, διάσκεδαση και όχι μόνο..

Ο αριθμός των επισκεπτών προβλέπεται να φτάσει τον μέγιστο των τελευταίων δέκα χρόνων(πάνω από 400.000 επισκέπτες).

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τη καθιερωμένη συνάντηση του Σεπτεμβρίου!

Η Γωνιά Γαστρονομίας διοργανώνεται από τη Butterfly Communication σε συνεργασία με με τη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO A.E. . Συμμετέχοντας στη Γωνιά Γαστρονομίας θα έχετε προνομιακές τιμές και παράλληλα θα υπάρξει μία εκστρατεία ενημέρωσης με έντυπα καθώς και με ραδιοφωνικά και διαδικτυακά μέσα.

Θα χαρούμε να ετοιμάσουμε για εσάς οποιαδήποτε προσφορά, που θα αφορά την πιθανή συμμετοχή σας στην 82η Δ.Ε.Θ.. Οι προτάσεις μας προσαρμόζονται στις ανάγκες, τους στόχους και τις δυνατότητες κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Print Friendly